Dentinas-hammaslankain

Hammaslanka puhdistaa tehokkaasti ienrajan hampaiden väleistä, mihin hammasharja ei yllä. DENTINAS-hammaslankain on täytetty laajenevalla, hammasväleihin hyvin mukautuvalla, langalla. Sen puhdistava vaikutus on havaittu erittäin hyväksi. Langassa on miellyttävä mintun maku.

Lankaimen käytön oppii nopeasti. Lanka on varren sisällä. Lankaa vedetään ulos ja kierretään kahteen pitimeen pakkauksen ohjekuvion mukaisesti. Tärkeää on, että langan alku- ja loppupää painetaan pitimien keskiuraan, jolloin lanka ei kierry auki kesken lankaamisen. Ylimääräinen lanka katkaistaan pois varren keskellä olevassa leikkurissa.

Lankaimen sisällä olevan puolan voi täyttää itse uudelleen tai hankkia valmiin DENTINAS-täyttörullan.

Lankaa ja harjaa

Kaikilla on hiukan erilaiset hampaat. Mukautuva lanka menee hyvin kapeisiinkin hammasväleihin. Kun lanka painetaan hampaiden väliin, vastapuolen hampailla voi hallitusti helpottaa painamista tiukan kohdan ohi kohti ienrajaa. Dentinas-lankaimen kädensijasta saa hyvän otteen ja kaikki hammasvälit voidaan puhdistaa.

Verenvuoto on ientulehduksen merkki. Harjaa kahdesti ja lankaa kerran päivässä. Ellei vuoto häviä, ientaskuihin syntynyt hammaskivi on poistettava hammashoidossa.

Hyvää terveyttä toivottaen,
DENTINAS